Van Helsing (2004) – filme online

May 14th, 2014Actiune Aventura Fantezie Filme0 Comments »

Ţinutul legendar al Transilvaniei este o lume în care pericolul răsare odată cu soarele şi unde monştrii, care dau omului coşmare, sălăşluiesc.
Inventivul Stephen Sommers care a creat personajele şi legendele din Mumia şi Mumia Revine îşi lărgeşte viziunea cinematografică şi-şi pune în valoare inspiraţia dând viaţă unei legende care s-a mai spus dar nu aşa.
Spectatorii vor fi cufundaţi în sec XIX şi plimbaţi în Londra, Roma, Paris şi Transilvania unde diavolul se poate întruchipa în orice om şi poate lua forma unor monştrii ce terorizează generaţii la rând, sfidând şi învingând pe rând pe toţi cei curajoşi şi decişi care încercau să-l învingă, provocându-i să apară şi să se angajeze la luptă.
Sommers aduce pe ecran un puternic şi carismatic vânător de rău – Van Helsing .
În viziunile lui Sommers Dracula, Transilvania şi Omul Lup sunt practic renăscuţi şi modernizaţi cu efectele speciale şi tehnica cinematografică modernă.
În această lume este readus la viaţa eroul din Dracula de Bram Stoker prin interpretarea lui Hugh Jackman.
În bătălia sa continua pentru eliminarea monştrilor de pe pământ, Van Helsing la comanda unei societăţii secrete, călătoreşte în Transilvania pentru a elimina pe seducătorul şi periculosul conte Dracula – interpretat de Richard Roxburgh.
Lui Van Helsing i se alătura frumoasă fără frică Anna Valerious (Kate Beckinsale). Ea trebuie să-şi scape familia de un blestem ce îi urmăreşte de generaţii.

IC-14 INTERZIS COPIILOR SUB 14 ANI

Comenteaza cu Facebook
1864 Total Views 2 Views Today
« Back to the Future III – Înapoi în viitor 3 (1990) – filme online
The Pineapple Express – Pineapple Express: O afacere riscantă (2008) – filme online »

Post tags

No Comments