Tremors 5: Bloodlines 2015 Liniile Sangerii

November 18th, 2015Actiune Filme Filme 2015 Filme Noi Groaza Horror SCIENCE - FICTION (SF) Thriller0 Comments »

Burt Gummer (Michael Gross) este acum un star în propriul său serial despre supravieţuire. El este abordat de regizorul Travis Welker (Jamie Kennedy) care doreşte să-l ajute să-şi extindă „brand-ul” creat pe baza serialulu şi devine cameramanul lui Burt. Travis spune că este din Florida, acolo unde se pare că Burt are nişte legături din trecut. Erick Van Wyk de la Ministerul Mediului din Africa le cere să-i ajute cu creaturile Graboid, astfel că Burt şi Travis se duc în Africa pentru a extermina creaturile.

Burt se împrieteneşte cu pilotul avionului, Dan Bravers, care-i explică faptul că un vânător de monştri şi monstrul au o atracţie ciudată, reamintindu-i lui Burt de El Blanco. El este supărat să afle că legile Sud-Africane nu-i permit să-şi folosească armele masive pe care le adusese. Ei ajung la Rezerva Cradlestone şi sunt întâmpinaţi de Dreyer care are la el tranchilizante pe care să le folosească la sedarea şi capturarea în viaţă a unei creaturi.

La un sit arheologic din apropiere, un cuplu de paleontologi format din Dr. Michael Swan (Emmanuel Castis) şi iubita lui Lucia (Natalie Becker) descoperă rămăşiţele fosilizate ale unui Graboid despre care Swan speră că-l va face faimos. Între timp, la cei doi sunt atacaţi de o creatură şi când Burt se duce şi vede rămăşiţele fosilizate el realizeaza imediat faptul că au de-a face cu o altă specie de Graboid, mult mai evoluată decât rasa Nord-Americană. În acea noapte, Travis ignoră regula impusă de Burt şi se duce la un dans tribal cu o fată pe care a cunoscut-o recent.

Comenteaza cu Facebook
876 Total Views 2 Views Today
« Scary Movie 5 (2013) Comedie de groază 5
The Da Vinci Code (2006) Codul lui Da Vinci »

Post tags

No Comments