Top Five 2014 Top Cinci

March 2nd, 2015Comedie Filme Filme 2015 Filme Noi0 Comments »

Top Five 2014 online subtitrat
Chris Rock scoate un film unde el e şi regizor şi scenarist şi actor şi de toate, de comedie binenţeles, unde vrea probabail să-i dea o lecţie de talent lui Adam Sandler, ce l-a recrutat în rol principal în această producţie proprie a lui.

Eu unul am încredere în Chris Rock ce m-a câştigat nu numai de la vocea zebrei din “Madagascar”, dar încă de pe podiumurile de stand-up şi Comedy Central. E imposibil un asemenea stil să nu te amuze şi să te ţină captivat. Aşa că sunt sigur că şi filmul asta o să-şi facă datoria, mai ales că a adunat în el nume precum Adam Sandler, Whoopi Goldberg, Kevin Hart, Jerry Seinfeld şi binenţeles el însuşi.

Dacă nici asta nu e un cocktail de comedie atunci nu mai ştiu ce poate rima cu amuzamentul. Povestea nu e prea cine ştie ce, dar probabil o fi pusă în stilul lor, unde oricum la o comedie nici nu prea ai ce poveşti ci mai mult se râde. Astfel un comediant încearcă să devină un actor adevărat, iar pentru asta soţia lui îl va convinge să difuzeze filmul nunţii lor la televizor, în emisiunea pe care o prezenta ea.

Trailer

Server 1

Server 2

Server 3

Comenteaza cu Facebook
594 Total Views 2 Views Today
« Focus (2015) Diversiunea online subtitrat
Someone Marry Barry (2014) O soţie pentru Barry »

Post tags

No Comments