Sin City: A Dame to Kill For 2014 Online Subtitrat

August 1st, 2014Actiune Crima Filme Filme Noi Thriller0 Comments »

In întunecatul oras Sin City, Dwight planuieşte razbunarea impotriva femeii care l-a tradat, Ava Lord, in timp ce Nancy incearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. A Dame to Kill For este continuarea filmului de succes Sin City (2005), regizat de acelaşi Robert Rodriguez, alături de Frank Miller, autorul benzilor desenate. Povestea filmului va avea la bază cea de-a doua carte a seriei de BD-uri.

Cartea prezintă noi aventuri ale lui Dwight McCarty (Josh Brolin), situate cronologic înaintea celor din The Big Fat Kill. Ava Lord, o femeie din trecutul său, revine în viaţa sa, creându-i astfel nenumărate probleme.

Wallace e un fost soldat care salvează o sinucigaşă, Esther, de la moarte. Cei doi merg să bea ceva împreună, dar Wallace e drogat şi tânăra este răpită. Plecat în căutarea tinerei alături de Delia, colega ei de cameră, Wallace e atacat de Manute (Michael Clarke Duncan).

În căutările sale, e ajutat de un fost camarad de război căruia i se spune Căpitanul. Într-un final, Esther e găsită la ferma familiei Roark şi eliberată cu condiţia ca Wallace să nu dezvăluie unele secrete.

Trailer

Server 1

Server 2

Server 3

Comenteaza cu Facebook
630 Total Views 6 Views Today
« Lucy 2014 Film Online Subtitrat in Romana
#Selfie 2014 Film Online Romanesc »

Post tags

No Comments