Ronin (1998) – filme online

August 23rd, 2014Actiune Aventura Filme Thriller0 Comments »

O legendă japoneză spune că Ronin este numele generic al acelor samurai fără maestru. În acest film de excepţie, acest cuvânt reprezintă supranumele unei grupări proscrise. Membrii acesteia sunt experţi marginalizaţi de societate. Experţi în orice, de la crime, lovituri, jafuri, până la deturnări, spionaj. Nici o fărădelege nu le este necunoscută. Onorariul lor este cel mai piperat din branşa infractorilor de calibru mare, dar calitatea serviciilor oferite este desăvârşită.
Mercenarii Ronin – majoritatea, foşti membri ai serviciilor secrete – sunt angajaţi de un personaj misterios pentru a fura o servietă foarte bine păzită. Conţinutul misterios al acesteia este pe cale să fie vândut de către păzitorul ei unei filiere ruseşti. După ce misiunea este îndeplinită cu succes, între ronini încep să apară disensiunile care degenerează în trădări şi lichidări. Când unul dintre ronini înlocuieşte servietă cu altă identică, toate planurile sunt date peste cap.
Capul de afiş al distribuţiei este ţinut de tandemul Robert de Niro – Jean Reno care par să se fi născut pentru rolurile celor doi Ronini de frunte.
În timp ce filma pentru Ronin, De Niro a fost anchetat în legătură cu o reţea internaţională de prostituţie, dar tachinările justiţiei se pare că i-au făcut bine. De Niro are o prestaţie de cinci stele, iar Jean Reno este acelaşi interpret incredibil de imprevizibil. Titulara rolului principal feminin este frumoasă Natasha McElhone.
În Japonia Evului Mediu, Ronini – samuraii care nu reuşeau să-şi apere stăpânul erau dezonoraţi toată viaţa şi, pentru a-şi câştiga existenţa, trăiau că hoţi sau ucigaşi plătiţi. În filmul lui John Frankenheimer, membrii unei grupări clandestine care ajung să se ucidă între ei, învrăjbiţi de o miză uriaşă pusă la bătaie de un client a cărui identitate nici măcar nu o cunosc.

Server 1

Server 2

Server 3

Comenteaza cu Facebook
4210 Total Views 8 Views Today
« Big Daddy – Un tătic grozav (1999) – filme online
All Cheerleaders Die (2013) – filme online »

Post tags

No Comments