Prince of Persia: The Sands of Time – Prinţul Persiei: Nisipurile timpului (2010) – filme online

May 16th, 2014Actiune Aventura Dragoste Fantezie Filme Romantic0 Comments »

Bazat pe celebrul joc video, Prinţul Persiei ne poartă în antichitate, unde un prinţ persan se aliază cu o prinţesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea întreagă. Pentru a câştiga, prinţul trebuie să învingă o serie de fiinţe fantastice, ajutat şi de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi.
Oricine deţine Nisipurile Timpului are puterea de a conduce lumea, iar acest lord mizerabil ar folosi această putere pentru a subjuga întreaga omenire. Singura persoană capabilă să-l învingă pe acest tiran şi să salveze lumea este Dastan (Gyllenhaal), un tânăr prinţ. Împreună cu neînfricata prinţesă Tamina (Gemma Arterton), Dastan va încerca să împiedice ca Nisipurile Timpului să cadă pe mâinile nepotrivite.

Echipa care a adus seria „Piraţii din Caraibe” pe marele ecran, Walt Disney Pictures şi Jerry Bruckheimer Films, au adus și Prinţul din Persia: Nisipurile Timpului.
Înainte ca Jake Gyllenhaal să obţină rolul, s-a zvonit că Prinţul din Persia poate fi Orlando Bloom sau Zac Efron.
Numele Prinţului, Dastan, înseamnă în limba persană “poveste”. De obicei, o asemenea poveste trasmite, din generaţie în generaţie, valori şi tradiţii din cultură şi istorie.

Comenteaza cu Facebook
2298 Total Views 2 Views Today
« Le missionnaire – Misionarul (2009) – filme online
Last Vegas – Burlaci întârziaţi (2013) – filme online »

Post tags

No Comments