Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)

May 10th, 2014Actiune Aventura Filme0 Comments »

În cea de-a patra parte din seria „Misiune Imposibilă” Ethan Hunt şi noua echipă se află într-o cursă contra cronometru pentru a-l prinde pe Hendricks, un terorist care a pus mâna pe nişte coduri de acces ale unor focoase nucleare ruseşti şi plănuieşte să le detoneze în Statele Unite ale Americii.

O încercare a echipei de a-l prinde pe terorist la Kremlin se sfârşeşte cu un adevărat dezastru. Kremlinul este afectat serios de o explozie puternică, iar IMF este implicat direct în această întâmplare şi din această cauză preşedintele invocă „Protocolul Fantomă”, ceea ce înseamnă că echipa IMF este practic inexistentă şi nu li se va oferi niciun fel de ajutor pentru a se reîntoarce acasă.

Fără să se lase intimidaţi de acest lucru, Ethan şi echipa lui îl urmăresc pe Hendricks până în Dubai, iar de acolo către Mumbai, dar cu toate acestea eforturile lor s-ar putea să fie în zadar şi dezastrul să nu poată fi oprit.

Urmăreşte online filmul Mission: Impossible – Ghost Protocol (Misiune: Imposibilă – Protocolul Fantomă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 1 1080 FULL HD Bluray

Comenteaza cu Facebook
2244 Total Views 4 Views Today
« COWBOYS & ALIENS – COWBOYS & EXTRATERESTRI 2011 – FILME ONLINE GRATIS
THE FAST AND THE FURIOUS – FURIOS SI IUTE 2001 – FILME ONLINE »

Post tags

No Comments