Lets Be Cops 2014 online full HD 1080p

August 26th, 2014Actiune Comedie Filme Filme Noi0 Comments »

Deci pentru toti iubitorii de filme full HD 1080p incepand de astazi puteti viziona gratis pe al nostru site de filme online HD Lets Be Cops 2014 gratis insa din pacate momentan fara subtitrare in limba romana .
Este cea mai tare comedie cu politisti, doar ca… eroii sunt impostori!
Doi prieteni la catarama (Damon Wayans Jr. si Jake Johnson) se gândesc serios sa lase metropola pentru oraselul de bastina si, ca sa mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume.
Îmbracati în uniforme de politisti, cei doi amici devin senzatia cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi sa aiba probleme nu doar cu gansteri în toata regula, ci si cu detectivi vânduti mafiei.
Vor face ei fata provocarilor?
Deja sunt convinsa ca am reusit sa va fac curiosi si o sa doriti sa vizionati Lets Be Cops 2014 online full HD care este unul din putinele filme de actiune de anul acesta care sigur va reusi sa va tina pe scaune in fata monitorului de la inceput pana la final .
Si pentru ca sunt sigura ca multi dintre voi sunteti deja satui de astfel de filme cu politisti care nu prea reusesc sa fie convingatoare am sa va spun ca recomand Lets Be Cops 2014 online full HD 1080p si mai mult ca sigur o sa va distrati de minune , vizionare placuta si cei care doresc codul pentru acest film il pot lua de mai jos .

Server 1

Comenteaza cu Facebook
840 Total Views 8 Views Today
« All Cheerleaders Die (2013) – filme online
Contract killers 2014 online subtitrat romana HD 1080p . »

Post tags

No Comments