Good Morning, Vietnam – Bună dimineața, Vietnam (1987) – filme online

August 12th, 2014Comedie Drama Filme Razboi0 Comments »

O nominalizare Oscar, un premiu Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

La postul de radio al unei tabere americane din Vietnam vine un nou DJ, Adrian Cronauer (Robin Williams+++). El va transforma şi revoluţiona modul în care funcţiona până atunci radioul şi va deveni în scurt timp un adevărat fenomen în tabăra americană din Vietnam.

Filmul este de departe cea mai bună prestaţie actoricească a lui Williams într-un film. Cu toate că el vorbeşte non-stop la microfon, regizorul a reuşit performanţa ca personajul să nu spună nimic despre el, personal – nu ştim de unde vine, ce a făcut înainte de război, dacă are familie, ce vise are. Lumea lui este redusă la materialele ce le face pentru programele radio.

Un veritabil actor de stand-up comedy, Robin Williams ştie întotdeauna să păstreze o distanţă între el şi spectatori. Exact ca şi un alt mare actor de comedie, Groucho Marx, umorul lui Williams face ca bariera dintre el şi public să fie impenetrabilă, el folosind comedia ca strategie pentru refugiul personal.

Robin Williams, actorul celebru pentru o mulţime de hituri precum Good Will Hunting şi Mrs. Doubtfire, a fost găsit ieri fără cunoştinţă în locuinţa sa din oraşul Tiburon, din statul California. Actorul a fost declarat mort ceva timp mai târziu, în jurul prânzului (ora locală). Raportul poliţiei locale nu exclude posibilitatea unei sinucideri, dar cauza morţii nu a fost confirmată încă. Conform agentului său, actorul în vârstă de 63 de ani suferea de depresie gravă. Fanii au început deja să lase buchete de flori în faţa casei lui Robin Williams, dar şi în jurul stelei dedicate lui pe Hollywood Walk of Fame, iar celebrităţile au lansat o adevărată avalanşă de omagii în presă şi pe reţelele de socializare.

Rest in peace Robin !

Server 1
Partea 1

Partea 2

Comenteaza cu Facebook
1709 Total Views 2 Views Today
« Chef 2014 Online Subtitrat in Romana
Holiday (2014) – filme online »

Post tags

No Comments