Dope 2015 Aventura Online subtitrat full HD

July 15th, 2015Actiune Comedie Crima Drama Filme Filme 2015 Filme Noi0 Comments »

Malcolm e un puști tocilar care supraviețuiește cu greu în cartierul rău famat în care locuiește.
Viața i se schimbă major atunci când e invitat, din întâmplare, la o petrecere subterană, care e startul unei aventuri prin Los Angeles pentru Malcolm și prietenii săi.
Crescând într-o secțiune special volatil de South Central, Malcolm (Shameik Moore) este un elev de liceu inteligent cu note bune încearcă să supraviețuiască ziua cu prietenii Diggy (Kiersey Clemons) și Jib (Tony Revolori).
Prins cu membru al bandei Dom (Rakim Mayers), Malcolm descopera cartierul frumusete Nakia (Zoe Kravitz), cu speranta de a comerțului meditatii GED o dată bal.
Cu toate acestea, înainte de a ajunge de dans mare, Malcolm este prins într-o situație periculoasă atunci când Dom, intr-un moment de presiune, bastoane cărămizi de ecstasy în rucsac, punandu-l in linia de foc ca escroci ridica pentru a recupera ceea ce a dispărut.
Panicat, în special cu privire la posibilitatea de lipsă lovitura sa de a participa la Harvard, Malcolm pornește într-o săptămână sălbatică de trafic de droguri, posibilități sexuale, și violența ca el încearcă să restabilească ordinea în viața lui o dată ușor perturbator.

Comenteaza cu Facebook
874 Total Views 6 Views Today
« Child 44 (2015) Crime trecute sub tăcere
Ant-Man (2015) Omul-Furnică Online subtitrat »

Post tags

No Comments