Contract killers 2014 online subtitrat romana HD 1080p .

August 26th, 2014Actiune Crima Filme Filme Noi0 Comments »

Inafara de faptul ca este unul din noile filme full HD 1080p adica imagine de calitate , sonorizare foarte buna si subtitrare exceptionala , Contract killers 2014 online este un film cu foarte multe crime insa care din cauza bugetului redus si a actorilor prea putin pregatiti 🙂 devine un film foarte slab .
Insa dupa cum bine spun mereu cel mai bine este sa vizionati si voi Contract killers 2014 online subtitrat romana si poate voi priviti si intelegeti altfel aceste filme si vor fi pe placul vostru deci vizionare placuta tuturor .
Cat despre film va pot spune in mare ca este vorba de un thriller unde avem catva asasini care sunt platiti sa faca munca murdara a guvernantilor care nu se mai satura de putere si fac tot posibilul sa ramana in functie cat mai mult si cu orice fel de mijloace .
Crime , mult sange , replici nesarate si miscari in reluare destul de multe iar scenele de bataie si daca le faceau pe calculator cred ca ieseau mult mai bine , insa eu asa le vad voi poate aveti o alta privire in ansamblu .
Codul pentru Contract killers 2014 online subtitrat romana HD 1080p il puteti lua de mai jos si distractie placuta si chiar astept sa-mi spuneti ce parere aveti despre film acum ca ati vizionat cel putin cateva scene din el ?

Server 1

Comenteaza cu Facebook
616 Total Views 2 Views Today
« Lets Be Cops 2014 online full HD 1080p
Get On Up 2014 online full HD 1080p , James Brown »

Post tags

No Comments