Click (2006) – Filme online gratis subtitrate in romana

July 16th, 2014Comedie Fantezie Filme0 Comments »

Michael Newman (Adam Sandler) este casatorit cu frumoasa Donna (Kate Beckinsale) si ei au doi copii extraordinari, Ben (Joseph Castanon) si Samantha (Tatum McCann). Dar el nu reuseste sa-i vada des deoarece lucreaza foarte mult la firma sa de arhitectura cu speranta desarta ca seful lui nerecunoscator (David Hasselhoff) ii va recunoaste intr-o zi contributia lui nepretuita si il va face partener.

Odata ce va ajunge pe un drum mai usor, el va fi capabil sa-si indrepte atentia catre sotia si copiii sai. Cel putin acesta este lucrul pe care el si-l spune lui insusi.

Dupa ce a stat o noapte intreaga la serviciu, un Michael obosit devine frustrat deoarece nu-si poate da seama care din telecomenzi va porni televizorul. Michael porneste in cautarea unui dispozitiv universal, cu care sa opereze tot echipamentul sau electronic . Ajunge in camera din spate a magazinului Bed, Bath & Beyond, unde un angajat excentric, Morty (Christopher Walken) ii ofera un gadget experimental unicat si garantat ca-i va schimba viata. Morty nu glumea. Curand Michael este stapanul domeniului sau, pornind fiecare aparat cu numai o apasare de buton.

Server 1

Server 2

Comenteaza cu Facebook
672 Total Views 4 Views Today
« Return to Zero (2014) – filme online
Blended – Din Greşeală împreună 2014 Film online subtitrat HD »

Post tags

No Comments