Charlie’s Angels: Full Throttle (2003) Îngerii lui Charlie: În goană mare

December 18th, 2016Actiune Aventura Comedie0 Comments »

La 27 iunie 2003, cea mai fabuloasă armă secretă a Americii se dezlănțuie din nou atunci când Natalie Cook (Cameron Diaz), Dylan Sanders (Drew Barrymore) și Alex Munday (Lucy Liu) se reunesc într-o nouă aventură provocatoare în Îngerii lui Charlie – În goană mare, o continuare a comediei de acțiune de mare succes regizată de McG și inspirată de serialul de televiziune cu o popularitate fenomenală.

Îngerii se pregătesc să lovească fără avertisment atunci când lucrează sub acoperire pentru a recupera două inele din argint care au dispărut. Acestea nu sunt inele obișnuite. Ele conțin informații valoroase codificate care relevă identitățile noi ale fiecărei persoane din Programul Federal de Protejare a Martorilor.

Atunci când martorii încep să fie uciși, numai Îngerii prin experiența acestora în acțiunile sub acoperire, spionaj și arte marțiale pot opri ucigașul, un misterios Înger “căzut” (Demi Moore). Ajutate de colegul lor loial, Jimmy Bosley (Bernie Mac), aventura Îngerilor începe într-un avanpost îndepărtat din Mongolia și se termină numai după ce Dylan (Barrymore) este forțată să înfrunte un secret întunecat din trecutul ei – un secret care pune în pericol viața celor mai bune două prietene ale ei.

Columbia Pictures prezintă Îngerii lui Charlie – În goană mare cu Cameron Diaz, Drew Barrymore și Lucy Liu. Mai joacă de asemenea Bernie Mac, Crispin Glover, Justin Theroux, Robert Patrick și Demi Moore. John Forsythe revine ca vocea lui Charlie. Distribuția se completează cu Luke Wilson, Matt LeBlanc, Rodrigo Santoro, Shia LaBeouf, Robert Forster, John Cleese, Eric Bogosian și Carrie Fisher.

Îngerii lui Charlie – În goană mare este regizat de McG. Scenariul este scris de John August și Cormac Wibberley & Marianne Wibberley după o povestire de John August. Producătorii sunt Leonard Goldberg, Drew Barrymore și Nancy Juvonen. Jenno Topping și Patrick Crowley sunt producătorii executivi.

Distinsa echipă de producție include laureatul premiului Oscar, directorul de imagine Russel Carpenter, ASC, și pe scenograful J. Michael Riva. Filmul este montat de Wayne Wahrman, A.C.E. Efectele vizuale speciale sunt realizate de Sony Pictures Imageworks, Inc. Supervizorul de efecte speciale este laureatul premiului Oscar, Mark Stetson. Muzica este compusă de Edward Shearmur. Supervizarea muzicii este asigurată de John Houlihan. Costumele sunt semnate de Joseph G. Aulisi.

Îngerii lui Charlie – În goană mare este inspirat de serialul de televiziune “Îngerii lui Charlie” creat de Ivan Goff și Ben Roberts.

Comenteaza cu Facebook
1768 Total Views 6 Views Today
« Spectral (2016) Fatomatic
Zookeeper (2011) Omu’ de la Zoo »

Post tags

No Comments