The BFG (2016) Uriaşul prietenos

July 27th, 2016Aventura Familie Fantastic Fantezie Filme Filme 2016 Filme Noi0 Comments »

Trei dintre cei mai talentaţi povestitori ai cinematografiei – Roald Dahl, Walt Disney şi Steven Spielberg – îşi unesc forţele şi aduc pe marile ecrane aventura „Uriaşul Prietenos”, ecranizare după îndrăgitul roman omonim.

Regizat de Spielberg, producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Uriaşul Prietenos (Mark Rylance) este exprem de amabil şi gentil.

Deşi la început micuţa Sophie se teme de lumea uriaşă în care a ajuns, îşi dă seama repede că însoţitorul ei este o creatură blândă, iar curiozitatea o împinge să pună zeci de întrebări. Amicul ei o învaţă totul despre magie şi felul în care transmite vise copiilor de pe Pământ, dar o avertizează în acelaşi timp că o revoltă a giganţilor este pe cale să distrugă echilibrul pământenilor. Astfel, misiunea celor doi va fi aceea de a salva omenirea de uriaşul pericol din universul magic, pe cale să izbucnească.

Din 9 septembrie, producţia Walt Disney Studios Motion Pictures „Uriaşul Prietenos” aduce o aventură fascinantă pe marile ecrane din ţară.

Comenteaza cu Facebook
9564 Total Views 2 Views Today
« Outlaws and Angels (2016) Nelegiuiti si Ingeri
Star Trek Beyond (2016) Star Trek. Dincolo de infinit! »

Post tags

No Comments