Bad Weddings 2014 Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?

March 6th, 2016Comedie Familie Filme0 Comments »

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu 2014 (Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne?), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Claude Verneuil (Christian Clavier), un notar adept al ideologiei politice Gaulliste, şi soţia lui Marie (Chantal Lauby), o burgheză catolică din Chinon, sunt părinţii a patru fete: Isabelle (Frédérique Bel), Odeile (Julia Piaton), Ségolène (Émilie Caen) şi Laure (Élodie Fontan). Cele trei fete mai mari sunt deja căsătorite cu trei bărbaţi de religii diferite şi origini etnice diferite: Isabelle este căsătorită cu Rachid Ben Assem, un arab musulman, Odile s-a căsătorit cu David Benichou, un evreu, iar Ségolène trăieşte împreună cu Chao Ling, un chinez.

Cei doi părinţi pretind de dragul fetelor că îşi acceptă ginerii, însă au mari dificultăţi în a-şi ascunde ideile rasiste: o întâlnire de familie este stricată din cauza momentelor penibile şi clişeelor cu privire la străini pe care le întreţine atât tatăl cât şi cei trei gineri care schimbă insulte şi remarci comunitariste unul către celălalt. Disperaţi, soţii Verneuils îşi pun toate speranţele în mezina lor, Laure, că va spăla „ruşinea” familiei şi se va căsători cu un bărbat de religie catolică.

Ba chiar fac în aşa fel încât fiica lor să se întâlnească „întâmplător” cu un tânăr catolic din burghezie care lucrează în finanţe. Ceea ce nu ştiu ei este că Laure are deja un partener cu care vrea să se căsătorească. Atunci când ea dă această veste şi spune că partenerul pe care şi l-a ales este catolic şi îl cheamă Charles, ca pe Généralul de Gaulle, părinţii ei sunt mai mult decât încântaţi şi se gândesc că, în sfârşit, una dintre fiicele lor a făcut alegerea „corectă”, însă după ce îl văd pentru prima oară…

Comenteaza cu Facebook
6274 Total Views 12 Views Today
« Pride and Prejudice and Zombies (2016) Mândrie + Prejudecată + Zombi
The Lady in the Van (2015) Doamna din Rulota »

Post tags

No Comments