21: Şansa vieţii lui (2008) – filme online

June 16th, 2014Aventura Drama Filme0 Comments »

„Şansa vieţii lui”, filmul de aventuri al casei Columbia Pictures, este inspirat de povestea adevărată a unui grup de tineri supradotaţi, care au păcălit Vegas-ul cu milioane de dolari.

Ben Campbell (Jim Sturgess) este un student timid, dar strălucit, la M.I.T.(Institutul de Tehnologie din Massachusetts) care – având nevoie de bani pentru taxele şcolare – găseşte soluţia în jocurile de noroc. El este recrutat de un grup format din studenţii cei mai inteligenţi ai facultăţii, care se duc la Las Vegas în fiecare week-end, înarmaţi cu identităţi false şi cu know-how-ul capabil să păcălească jocul de blackjack, pentru a ieşi câştigători. În frunte cu Micky Rosa (Kevin Spacey), profesorul lor de matematică, care e foarte puţin ortodox şi un geniu în statistica, ei au spart codul jocului de noroc. Numărând cărţile şi folosind un sistem complicat de semnale, echipa poate să învingă cazinoul în stil mare. Fascinat de perspectiva banilor, de stilul de viaţă din Vegas şi de coechipiera sa isteaţă şi sexy, Jill Taylor (Kate Bosworth), Ben începe să întindă coarda prea tare. Deşi număratul cărţilor nu este ilegal, miza e foarte mare. Număratul cărţilor nu este singura provocare; în plus, el trebuie să aibă grijă să fie întotdeauna cu un pas înaintea şefului securităţii cazinoului: Cole Williams (Laurence Fishburne.)

Premiera filmului în S.U.A a avut loc la 28 martie 2008, clasându-se pe primul loc cu un box office în weekend de 24,105 milioane dolari; în al doilea weekend îşi păstrează prima poziţie în top cu 15,337 mil.dolari devansând premiera filmului lui George Clooney „Leatherheads” (12,682 mil.dolari) .

Server 1
Partea 1

Partea 2

Server 2

Comenteaza cu Facebook
988 Total Views 2 Views Today
« Rio 2 (2014) – filme online
INGLOURIOUS BASTERDS – TICALOSI FARA GLORIE 2009 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA »

Post tags

No Comments